skip to Main Content
Zomerfeest 2014 20 Juli 2014

Zomerfeest 2014 20 juli 2014

Op zaterdag dacht ik nog dat ik het feest af moest zeggen. ik kreeg een E-Mail van de gemeente dat onze gereserveerde BBQ de avond ervoor door vandalisten vernield was. Nadat ik opgebeld had bleek dat er geen rooster meer op zat, ik snel naar de bouwmarkt, rooster gehaald en het zomerfeest was gered.

Het was erg mooi weer met een strak windje die voor een goede temperatuur zorgde. Ook was er door de bomen genoeg schaduw, zodat je in de zon kon bakken, maar dit niet per sé noodzakelijk was.

Aanvankelijk wilde het met het vuurtje niet zo heel erg lukken, maar uiteindelijk kon iedereen zijn meegebrachte spullen erop gooien.

Het was een geslaagde middag/avond, waar we veel positieve reacties op hebben gekregen.

Er staat nog een reservering in september open dus wie weet, najaarsfeest??

Back To Top